Marketing is niet het doel, meer klanten krijgen wel.

 

Als one-stop-marketing-shop helpen wij bedrijven met een showroom, winkel of toonzaal aan kwalitatieve leads, klanten en ambassadeurs.

Leads

Met een slimme mix van contentcreatie, online advertising en UX-optimalisatie brengen we de juiste mensen in contact met jouw producten. Zo leiden we mensen naar jouw winkel of showroom.

Klanten

We helpen en adviseren jou in het omzetten van deze leads in klanten. Waar zijn er onduidelijkheden of frictie waar bezoekers van jouw winkel tegenaan lopen?

Ambassadeurs

De beste vorm van reclame en daarom iets dat we graag stimuleren. We helpen je in het verzamelen, creëren en inzetten van social proof. Tevreden klanten overtuigen andere klanten.

DOE DE WEBSITE CHECK

Is je website klaar om meer bezoekers naar je winkel te halen?

We willen allemaal dat er meer bezoekers komen in onze winkel of showroom. Hoe kan je je website hiervoor inzetten? Wat willen websitebezoekers graag onmiddellijk vinden wanneer ze naar jouw website surfen? Wat leid mensen naar jouw winkel? Weet jij het? Wij wel!

 

Met deze snelle en eenvoudige website check geven we je de belangrijkste items mee die onmisbaar zijn op jouw website. Rol alvast de rode loper uit voor je nieuwe klanten.

Onze aanpak Datagedreven groeiplan

Onze aanpak

Ontdek ons Datagedreven Groeiplan

Intake gesprek

In een eerste verkennend gesprek luisteren wij naar jouw behoeften. We willen weten hoe jouw bedrijf in elkaar zit en wat je graag wil bereiken.

Voorstel op maat

We zetten jouw wensen om in de gepaste strategie en tactieken. Hoe we jouw doelen gaan bereiken stellen we graag in detail aan jou voor.

Uitrollen van het plan

We drukken op ‘Play’, alias de campagnes worden in gang gezet. Spreekt voor zich dat we gaandeweg tijdig bijsturen en rapporteren. We houden jou constant op de hoogte.

Meer over ons Groeiplan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Tijdens een gratis en vrijblijvend gesprek komen we er vast uit.

Nee, we bijten niet. Enkel in onze projecten 😉

Daarom kies je voor The Online Nut Company

Omdat bij ons de klant centraal staat! 
tick

Deskundig

Elk van ons handelt uit zijn kennis en ervaring, en is gemotiveerd om zijn marketingvak niet alleen te kennen maar ook te kunnen. En wat we weten, delen we graag met onze klanten. We verkopen enkel dingen die voor jou relevant zijn.

tick

Sparringpartner

Geen brave jaknikkers bij ons, wel mensen die actief met de klant meedenken. We durven jouw mening challengen. Uiteraard steeds op een respectvolle manier. We zijn makkelijk bereikbaar en communiceren altijd open en eerlijk.

tick

Resultaatgericht

Alles begint met een doel. En daar zetten we ons graag ten volle voor in. Niets zo leuk als het behalen van een target. Spreekt voor zich dat die doelen jou als onderneming vooruit moeten stuwen. Benieuwd? We tonen je graag enkele succesvolle projecten.

GRATIS E-BOOK

Het masterplan voor meer volk in je showroom

Digitale en minder digitale marketing tips voor meer bezoekers

The Online Nut Company

Wie is
The Online Nut Company?

Marketeers die oprecht goed willen doen

The Online Nut Company is een digitaal marketing agentschap dat verder gaat dan straffe online marketing. We focussen ons op het aanbrengen én engageren van nieuwe klanten.

Ook in de processen voor en na het genereren van leads staat ons online marketing bureau onze klanten bij. Hoe kunnen we die leads nog beter laten doorstromen tot klant en zelfs ambassadeur? Waar is efficiëntiewinst mogelijk? Welke data zou nuttig zijn om te gaan meten? Of hulp in lead qualification en net promotor score onderzoek, het zijn maar enkele van de vele dingen waar we onze klanten graag in ondersteunen.

We helpen bedrijven met zowel on- als offline marketing. We bedenken het niet alleen, we doen het ook. Benieuwd naar hoe we jouw plannen tot leven kunnen brengen? Neem vrijblijvend contact op. We kijken uit naar jouw verhaal!

Referenties

Zij deden alvast beroep op ons

Ben jij klaar om te groeien?

We zetten graag onze tanden in jouw project

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.