Datagedreven Groeiplan

Koester je de ambitie om stevig te groeien?

In een Datagedreven Groeiplan worden alle marketingregisters opengetrokken. Startend met een diepgaande analyse van jouw data en markt, werken we een compleet marketingplan op maat uit. En dat brengen we naderhand graag tot leven. Klaar om op een slimme manier te groeien?

Datagedreven Groeiplan

Cases

Met enkele keiharde cijfers

KLANT

Fietsen Mintjens
+430%
Infoavond inschrijvingen

KLANT

VNZ
+51%
Online lidaanvragen

KLANT

Dicar
+54%
Conversieratio van de website

Onze aanpak

Hoe werkt dat nu, zo’n Groeiplan?

START

In-take gesprek

Alles start met een grondig intake gesprek waarin we jouw behoeften en vragen graag aanhoren. Hoe meer achtergrond en details we krijgen, hoe efficiënter en doeltreffender we jouw Groeiplan kunnen uitwerken. 

Belangrijk is dat we voeling krijgen met jouw bedrijf en markt. We peilen naar waar jij met jouw bedrijf naartoe wil. Die ambities vertalen we naar concrete doelen en KPI’s. Succes wordt meetbaar. 

Zijn er intern vragen over de visie van de onderneming of heerst er onduidelijkheid over de richting die jullie willen uitgaan? Met een identiteitsscan maken we die zaken voor jou helder. Een duidelijke positionering is cruciaal voor het slagen van je onderneming. 

UITWERKING

Voorstel op maat = TONC erop! 

Geladen met deze informatie gaan we aan de slag. We bestuderen de markt en nemen alle opties onder de loep. We stippelen een marketingstrategie uit om jouw plan te doen slagen. 

Die strategie zetten we om in een geïntegreerde aanpak over de verschillende kanalen van de online én offline marketingmix. Een online campagne vaart immers eens zo goed met een niet-digitaal duwtje in de rug. Een consistente boodschap communiceren over alle media én op jouw website garandeert maximale impact. Deze manier van werken noemen we hier TONC erop. 

We vatten onze groeitactieken samen in een stevig onderbouwd en allesomvattend voorstel dat we graag aan jou toelichten. Waar mogelijk reiken we ideeën aan om jouw business concept nog krachtiger te maken. 

PRESS PLAY

Plan wordt uitgerold

Het blijft niet bij een mooi scenario alleen. Na jouw zegen brengen we het plan tot uitvoering. Vanzelfsprekend volgen we de prestaties van de campagnes op de voet en sturen we tijdig bij waar nodig.

Wat de cijfers in Google Analytics aantonen, kom je uit eerste hand van ons te weten. Die inzichten zijn waardevol voor jouw gehele onderneming. Google Analytics is het roer van jouw schip en onze inspanningen.

Doorheen het traject is jouw betrokkenheid essentieel. Alleen samen komen we tot de beste resultaten!

Profiteer van de KMO-portefeuille

The Online Nut Company is erkend dienstverlener voor de KMO-portefeuille, waardoor je onder bepaalde voorwaarden tot maar liefst 30% krijgt terugbetaald van je investering.

Onderdelen van onze Marketingmix

Welke middelen zetten we in?

Ben jij klaar om te groeien?

We zetten graag onze tanden in een nieuw project

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.