Over The Online Nut Company

Verder dan straffe online marketing
Meer over TONC

Meer over TONC

Wie is The Online Nut Company?

The Online Nut Company is een digitaal marketing agentschap dat verder gaat dan straffe online marketing. We focussen ons op digitale marketingactiviteiten waarmee we nieuwe klanten aanbrengen en engageren.

Ook in de processen voor en na het genereren van leads staan wij onze klanten bij. Hoe kunnen we die leads nog beter laten doorstromen tot klant en zelfs ambassadeur? Waar is efficiëntiewinst mogelijk? Welke data zou nuttig zijn om te gaan meten? Of hulp in lead qualification en net promotor score onderzoek, het zijn maar enkele van de vele dingen waar we onze klanten graag in ondersteunen.

We helpen bedrijven met zowel on- als offline marketing. We bedenken het niet alleen, we doen het ook. Benieuwd naar hoe we jouw plannen tot leven kunnen brengen? Neem vrijblijvend contact op. We kijken uit naar jouw verhaal! 

Waarmee kunnen we jou helpen?

UX

SEO

Content Marketing

Offline Marketing

passie voor uitblinkers

Referenties

Zij deden alvast beroep op ons

Onze missie en visie

Wij helpen KMO’s in hun zoektocht naar

Leads – Klanten – Ambassadeurs

Onze visie:
Wij willen een bedrijf zijn dat oprecht goed doet. In de eerste plaats voor onze medewerkers zodat ze zich zowel persoonlijk als professioneel kunnen ontwikkelen en betekenisvol kunnen zijn. In de tweede plaats voor onze klanten zodat ze hun bedrijfsdoelen realiseren. We willen garant staan voor het uittekenen en uitvoeren van relevante marketingstrategieën waar er een balans is tussen creativiteit (magie) en data (logica).  We zetten onze schouders enkel onder marketingplannen die een meerwaarde leveren aan onze samenleving.

Louis Dicar

Klant aan het woord:

“We krijgen veel meer contacten binnen via de website en mensen stellen meer vragen. Door dit succesverhaal zouden we graag met The Online Nut Company willen blijven samenwerken.”

Louis Van Eyck

Dicar

Onze waarden

Waar we pal achter staan

Oprecht goed doen

Oprecht goed doen

We willen oprecht goed doen voor iedereen, zowel intern als extern.
Bij alles wat we doen leggen we de lat hoog, stellen we het belang van anderen voorop en denken we ons eigenbelang weg. Omdat we enkel en alleen investeren in langetermijnrelaties verkopen we uitsluitend zaken die relevant zijn en de klant echt helpen. Menselijkheid en eerlijkheid, daar staan en gaan we voor. Met minder nemen we geen genoegen.

Communicatie

We communiceren altijd open, transparant en eerlijk. Ons hele team is makkelijk bereikbaar en altijd toegankelijk. Niet alleen praktisch, maar ook als mens. We staan met een open geest in het leven en gaan intern zo respectvol mogelijk met elkaar om. En dat loont, want ook de klant voelt die positieve vibes.

Communicatie

Sparringpartner

Sparringpartner

Geen brave jaknikkers bij ons, wel personen die actief met de klant meedenken. Mensen die vanuit hun deskundigheid de opinie van de klant in vraag durven stellen. Die hun soms tegengestelde visie uiteenzetten, maar altijd op een respectvolle manier. We blijven zoeken naar oplossingen, altijd op maat van en in samenspraak met de klant.

Resultaatgericht

We stellen onszelf doelen met de bedoeling die ook te realiseren.
Maar om die doelen te kunnen stellen is het belangrijk te weten wat de klant van ons verwacht. Daarom communiceren we veel en grondig. We vinden het ontzettend leuk om zaken binnen de gestelde deadline af te werken, en die vervolgens aan de klant voor te stellen.

Resultaatgericht

Deskundigheid

Elk van ons handelt uit zijn kennis en ervaring, en is gemotiveerd om zijn vak niet alleen te kennen maar ook te kunnen. Naast theorie dus veel praktijk. We beschouwen onszelf als uitvoerende adviseurs die strategisch denken en een visie hebben. Doordat we onze kennis altijd praktijkgericht inzetten, zorgen we ervoor dat de workflow zo efficiënt mogelijk verloopt. Wat we weten, delen we graag met anderen, zeker met onze klanten.

Gedreven

Stuk voor stuk gedreven, harde en vlijtige werkers, zo kan je ons noemen. Elke minuut van de dag en elke dag opnieuw zoeken we naar de enige goede en juiste aanpak. En dat is daarom niet altijd de voor de hand liggend en makkelijkste oplossing, integendeel zelfs. Het gevolg van deze gedrevenheid? De klant vindt in ons een super betrouwbare leverancier.

Gedrevenheid

Ons team

Bovenal zijn we een toffe bende