Webdevelopment

Websites die opbrengen

Wij bouwen voor jouw een website die maximaal rendeert.
Een uitmuntende website is veel meer dan een aantrekkelijk design. Bovenal moet een website makkelijk zijn in gebruik.

Meer info

Wat na de bouw van jouw website?

Geen eindpunt maar een begin

De lancering en het dagelijks beheer van een website en webshop vormen niet het eindpunt van je online marketing, wél het begin. Een goede website evolueert en breidt ook functioneel uit volgens de behoeftes van jezelf en je potentiële klanten. Daarbij is het uiteraard ook van groot belang om de prestaties van je website op te volgen via Google Analytics.

Op basis van een content marketing plan laten wij je website groeien met online video’s, een blog, SEO-geoptimaliseerde landingspagina’s, vlogs, podcasts,
infographics, ebooks, …

Waarom een website bij The Online Nut Company? 

Vormt de kern van je online identiteit

Optimaal vindbaar in Google

Helder in gebruik en toegankelijk

Geschikt om mee te groeien

Onderhoud en support

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat ons eens afspreken. Samen komen we er vast uit.

Nee, wij bijten niet. Enkel in onze projecten 😉

Wat maakt een goede website?

Een goede website
volbrengt het doel
van je gebruiker

Mensen zijn lui en willen hun hersenen zo weinig mogelijk pijnigen bij een websitebezoek. Daarom dient een website in eerste plaats makkelijk te zijn in gebruik. Mensen moeten de gewenste info snel en efficiënt kunnen terugvinden. Het moet duidelijk zijn welke acties je van de bezoeker verwacht. Functionaliteit en relevantie zijn steeds prioritair. 

Verder vertelt een geslaagde website hetgeen jouw onderneming wil vertellen. En dat op een visueel aantrekkelijke manier die past bij jouw merk. Tot slot moet ook de technische kant goed zitten: snelheid, toegankelijkheid op diverse apparaten en SEO-vriendelijkheid. 

Hoe bouwen wij jouw website?

copywriting

Beginnen bij het begin: de inhoud

Veel websitebouwers starten met een fraai design en beschouwen de inhoud als opvulsel. Totaal fout! Uiteindelijk is het de inhoud die je website doet scoren in Google en die bezoekers overtuigt om jou te contacteren voor meer informatie. Bovendien is het de juiste menustructuur die garandeert dat bezoekers meteen vinden wat ze zoeken.

Daarom starten onze websiteprojecten eerst met het bepalen van de internetstrategie. Op basis hiervan tekenen we in onderling overleg de juiste menustructuur (informatiearchitectuur) uit. Vervolgens gaan we aan de slag met het schrijven van passende teksten. Jij vertelt en onze seo-copywriter vertaalt de inhoud naar doeltreffende webteksten voor gebruiker én zoekmachine.

The Online Nut Company

Van inhoud naar vorm en techniek

Als de strategie en de inhoud volledig op punt staan, gaan wij aan de slag met het ontwerpen van een aantrekkelijke look & feel die meteen aanspreekt en bezoekers zonder obstakels de juiste weg wijst.

Pas als de inhoud en de vorm goed zitten, start het technische verhaal. Wij bouwen je website open source in WordPress. Dit technische platform staat garant voor websites die je zelf kan aanpassen en volledig geoptimaliseerd zijn volgens de technische eisen van Google.

Van lancering naar dagelijks beheer

Na de lancering begint het verhaal pas echt. Teksten moeten up to date blijven, productpagina’s vragen om regelmatige aanpassingen, nieuws- of blogberichten moeten worden gepubliceerd,… Ook hiervoor kan je rekenen op onze totaalservice.

Look here

Meer slagkracht met een geïntegreerde strategie

DATAGEDREVEN GROEIPLAN

Het geheel is groter dan de som van de delen. Ook bij marketing.
Alle kanalen op een juiste manier inzetten in een samenhangende strategie, zo behaal je resultaten.

E-BOOK

Het Masterplan voor meer volk in je showroom

Digitale en minder digitale marketing tips voor meer bezoekers

Ebook Het Masterplan voor meer volk in je fysieke winkel