Kopen

Het perfecte samenspel

Een bezoek aan je showroom, winkel of toonzaal garandeert nog geen verkoop. Een overtuigde klant die in alle vertrouwen koopt of bestelt, daar draait het uiteindelijk om. De juiste structuur, loop- en zichtlijnen én indeling maken
van je showroom, winkel of toonzaal een ‘stille verkoper’. In combinatie met goed opgeleide verkoopmedewerkers zorgt dit voor een boost aan tevreden klanten. Het perfecte samenspel, daar gaan we voor.

Je showroom, winkel of toonzaal als ‘stille verkoper’.

De inrichting, structuur, loop- en zichtlijnen van je showroom, winkel of toonzaal hebben een gigantische impact op je verkoop. Bezoekers verkiezen uiteraard een helder logisch verhaal boven verwarrende signalen.

Met de juiste aanpak werkt je showroom, winkel of toonzaal als ‘stille verkoper’ en vormt deze een trouwe bondgenoot van je verkoopmedewerkers. Beide kunnen elkaar enorm versterken.

Je zaak inzetten als ‘stille verkoper’ vraagt een doordachte buiten- en binneninrichting, een heldere structuur en commercieel sterke loop- en zichtlijnen. Hiervoor kan je op ons rekenen.

Onze concepten ogen niet alleen mooi en aantrekkelijk, ze werken vooral ook commercieel. Wij richten je zaak doordacht in zodat de intuïtieve loop- en zichtlijnen van je bezoekers garant staan voor een maximaal resultaat.

Naast het uitdenken, uitwerken en volledig uittekenen van het ideale winkelconcept, staan we je ook bij tijdens de technische realisatie. Indien gewenst nemen wij de coördinatie en uitvoering van de transformatie van je zaak op ons.

Wil jij jouw situatie in kaart laten brengen?

Wat zit er in een klantbelevingsscan?

  • Analyse online en offline communicatie
  • Inrichting, indeling en structuur van je zaak
  • Eerste indrukken van je verkoopmedewerkers

Onze klanten aan het woord

“Professionele voorbereiding en aanpak. Heel uitgebreide en duidelijke adviezen. TONC is een degelijke partner die mogelijkheden biedt voor de toekomst.”

“Als we de komende jaren omzetgroei willen realiseren, dan zullen wij nog lang met TONC in business zijn.”

“We krijgen veel meer contacten binnen via de website en mensen stellen meer vragen. Door dit succesverhaal zouden we graag met TONC willen blijven samenwerken.”