Google Ads  

Haal meer bezoekers naar je website door de inzet van Google Ads (het vroegere Adwords). Wij zorgen voor de setup en beheer van jouw Google Search- en Display campagnes. 

Meer info

 

Google Ads illustratie

Hoe wij kunnen helpen 

Van setup tot beheer 

The Online Nut Company helpt je bij het uitwerken van een doeltreffende advertentiestrategie met gepaste campagnestructuur, zoekwoorden, budgetten en advertentieteksten.  

We stellen samen een geschikt mediabudget op en gaan hiermee aan de slag. We optimaliseren onze campagnes voor een maximale impact. Alles staat in het teken van jouw doelstellingen. 

SEA (Search Engine Advertising) of Google Display Advertising uitbesteden? The Online Nut Company is je graag van dienst.

Waarom adverteren via Google? 

Gigantisch bereik

Je controleert wanneer jouw advertentie verschijnt

Je betaalt voor wat je krijgt

Meetbare resultaten

Snel meer bezoekers en leads

Kostenefficiënt

“Nobody reads advertising. People read what interests them, and sometimes it’s an ad.”

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat ons eens afspreken. Samen komen we er vast uit.

Nee, wij bijten niet. Enkel in onze projecten 😉

icon Psst, wij geven ook opleidingen. Zelf meer leren over Google Ads? Vraag naar onze opleidingen

Wat is Google Ads?

Het vroegere
Google 
Adwords
 

Dagelijks worden er zo’n 3,5 miljard Google zoekopdrachten uitgevoerd. Spreekt voor zich dat je via Google een massa mensen kan bereiken. Beter nog, de advertenties staan helemaal bovenaan in de zoekresultaten. 

Je kiest als adverteerder geheel zelf voor welke zoektermen jouw advertentie mag verschijnen. Je hebt de keuze om per klik op je advertentie (CPC = Cost Per Click) te betalen of per 1000 keer dat je advertentie vertoond werd (CPM = Cost Per Thousand Impressions). Jij bepaalt bovendien hoeveel je maximaal wil betalen en hoeveel budget je dagelijks wenst te spenderen. 

Versterk je zoekcampagnes (SEA) door je website te promoten op het immense Google Display Netwerk. Daar richt je jouw advertenties naar de doelgroep die jij wil. 

Een ijzersterke advertentiestrategie 

Slim adverteren in Google 

Laptop op bureau handen

Je bent volledig vrij

In tegenstelling tot vele andere online marketingbureaus ben je bij ons volledig vrij. Zo maken we in jouw naam een Google-account aan en betaal je de advertentiekosten rechtstreeks aan Google. Dit heeft als grote voordeel voor jou dat wij je nooit zullen gijzelen. 

Als je ooit verkiest om met een ander online marketingbureau in zee te gaan, dan behoud je als accounteigenaar alle historische data. Voor de prestaties die wij leveren, betaal je een eenmalige setup en een maandelijkse onderhoudsfee. 

Vergadering

Alles begint met de juiste briefing

We bespreken de advertentiecampagne van A tot Z: 

  • Wat zijn jouw doelstellingen en hoe kan Google Ads hierin helpen? 
  • In welke regios of landen wil je adverteren? 
  • In welke talen wil je adverteren? 
  • Welke zoektermen vind je zelf belangrijk? 
  • Voor welke zoektermen wil je zeker niet verschijnen? 
  • Welk advertentiebudget heb je voor ogen? 
  • Wil je jouw zoekcampagnes versterken door online bannering op het Display-netwerk? 
  •  

We bouwen jouw Google Ads campagnes

We zetten de volledige Google Ads account op en regelen de daarbij horende rompslomp.  

Startend vanuit de briefing voeren we een grondige zoekwoordanalyse uit. Zo achterhalen we de zoektermen waar mensen vaak op zoeken en waar veel/weinig concurrentie op zit. We selecteren de juiste zoektermen en gieten die in een passende campagnestructuur. Een juiste indeling is cruciaal voor optimaal beheer en opvolging. 

We richten de verschillende campagnes en advertentiegroepen in met de bijhorende advertentietekstenuitsluitingswoorden, doelgroepen en extensies. 

Elke maand evalueren en bijsturen

We monitoren voortdurend het rendement van jouw advertentiecampagnes. Welke advertenties leiden tot leads? Welke advertenties zetten aan tot doorklikken? Met behulp van verschillende advertentieversies voeren we A/B-testen uit en optimaliseren we stelselmatig je advertentieteksten. 

Je ontvangt maandelijks een helder rapport met de nodige actiepunten voor de komende maanden. We stemmen met jou af welke acties we graag zouden doorvoeren. 

Look here

Meer slagkracht met een geïntegreerde strategie

DATAGEDREVEN GROEIPLAN

Het geheel is groter dan de som van de delen. Ook bij marketing.
Alle kanalen op een juiste manier inzetten in een samenhangende strategie, zo behaal je resultaten.

RAPPORT

Hoe is het gesteld met de Customer Experience in Vlaanderen

Elke ondernemer claimt het: ‘klantvriendelijkheid is ongelooflijk belangrijk in onze onderneming’. Maar is dat wel zo? Een week lang bezocht An – de TONC merkstrateeg- winkels en showrooms om te kijken hoe het nu écht gesteld is met de customer experience in Vlaanderen.

RAPPORT Hoe is het gesteld met de Customer Experience in Vlaanderen