Eerste Hulp Bij Online Marketing

Gerichte analyses met rake actiepunten voor snel resultaat

Zet grote stappen naar een betere online vindbaarheid en professioneler imago. Onze Eerste Hulp Bij Online Marketing geeft je inzicht waar jouw bedrijf staat op gebied van online marketing op social media, Google Mijn Bedrijf, SEO en website. Jij ontvangt per onderdeel een gerichte analyse met super concrete actiepunten. Op zoek naar quick wins of low hanging fruits? Wij helpen ze plukken!

Onze 4 Eerste Hulp Formules

Social media eerste hulp bij marketing Social media

Eerste Hulp Bij

Social Media

Prijs: € 300 / account

Een snelle maar gerichte scan van de inrichting van jouw bedrijfspagina(‘s) op Facebook, Instagram, Pinterest en/of LinkedIn. Met concrete tips voor optimalisatie.

SEO eerste hulp bij marketing SEO eerste hulp bij marketing mobile

Eerste Hulp Bij

SEO

Prijs: € 300 / webdomein

Ontdek hoe goed jouw website geoptimaliseerd is voor SEO. Met andere woorden: beantwoordt jouw website aan de best practices voor efficiënte crawling en indexering? Jij ontvangt een algemene score en praktische verbeterpunten.

Google Mijn Bedrijf eerste hulp bij marketing Google Mijn Bedrijf eerste hulp bij marketing mobile

Eerste Hulp Bij

Google Mijn Bedrijf

Prijs: € 540 / GMB listing

Benut jij al het volledige potentieel van Google Mijn Bedrijf, één van de belangrijkste elementen voor lokale vindbaarheid? Wij gaan het voor jou na en gaan direct over tot uitvoering. In deze formule brengen we ook meteen actief verbeteringen aan in jouw Mijn Bedrijf listing.

Website UX eerste hulp bij marketing Website UX eerste hulp bij marketing mobile

Eerste Hulp Bij

Website-optimalisatie

Prijs: € 300 / webdomein

Ontdek hoe het gesteld is met de algemene gebruiksvriendelijkheid van jouw website. We kijken of er ruimte is voor conversie-optimalisatie om je mediabudget optimaal te laten renderen, en hoe je die verbeteringen effectief aanbrengt. Een algemene UX-analyse met directe handvaten voor vooruitgang.

 

Vraag vrijblijvend meer info

De prijs per afzonderlijke formule bedraagt € 300 (en € 540 voor Google Mijn Bedrijf). Als je voor alle vier onderdelen tegelijk kiest, geldt de pakketprijs van € 1.250.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.