Bedankt voor jouw aanvraag!

Super dat je vooruit wil met je fysieke winkel! Hartelijk bedankt voor het downloaden van ons e-book boordevol concrete tips voor de retailer. Je vindt de link om het e-book te downloaden in je mailbox. Check ook zeker je Spam-folder, mocht je de mail niet terugvinden.

Veel leesplezier. Op meer en gelukkigere klanten in jouw winkel!

Check zeker ook onze blog voor onze laatste (online) marketing inzichten!

Ebook Het Masterplan voor meer volk in je fysieke winkel

Voor je weggaat…

Wat doet The Online Nut Company?

The Online Nut Company is een digitaal marketing agentschap dat verder gaat dan straffe online marketing. We focussen ons op het aanbrengen Ć©n engageren van nieuwe klanten.

Ook in de processen voor en na het genereren van leads staat ons online marketing bureau onze klanten bij. Hoe kunnen we die leads nog beter laten doorstromen tot klant en zelfs ambassadeur? Waar is efficiƫntiewinst mogelijk? Welke data zou nuttig zijn om te gaan meten? Of hulp in lead qualification en net promotor score onderzoek, het zijn maar enkele van de vele dingen waar we onze klanten graag in ondersteunen.

We helpen bedrijven met zowel on- als offline marketing. We bedenken het niet alleen, we doen het ook. Benieuwd naar hoe we jouw plannen tot leven kunnen brengen? Neem vrijblijvend contact op. We kijken uit naar jouw verhaal!


Groetjes
Het Tonc team

Vrijblijvend telefoongesprek aanvragen

We luisteren graag naar jouw verhaal en bespreken graag hoe wij hierin kunnen helpen.

  • Meerdere keuzes zijn mogelijk
  • Meerdere keuzes zijn mogelijk
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.