(Her)schrijven van webteksten

Onze seo-copywriter schrijft of herschrijft alle teksten van jouw website. Hiervoor organiseren we een persoonlijk interview en werken we ons volledig in jouw vakgebied in. Naast attractieve teksten voor jouw potentiële klanten hechten we in onze teksten veel belang aan hoog scoren in Google.

Het schrijven van de webteksten en de inhoudelijke opbouw van de homepagina behoren binnen onze aanpak tot de eerste stappen voor het maken van een nieuwe website. Zo garanderen we dat het design de inhoudelijke boodschappen versterkt.

1. Webteksten schrijven: een vak apart

Iedereen kan wel een tekst schrijven, maar schrijven voor het internet is een vak apart. Het belang van een gebruiksvriendelijke informatiearchitectuur en zoekmachinevriendelijke webteksten valt moeilijk te overschatten. We zetten de belangrijkste aandachtspunten op een rijtje:

2. De juiste inhoudelijke opbouw

Onze seo-copywriter schrijft niet alleen de teksten, hij staat als informatiearchitect ook in voor de volledige inhoudelijke opbouw van uw website. Tijdens het persoonlijke interview met jou werkt hij een klantgerichte menustructuur uit die meteen inspeelt op de verwachtingen van jouw websitebezoekers. Daarnaast bekijkt hij welke argumenten en boodschappen we best prominent op de homepagina plaatsen.

Een passende menustructuur leidt websitebezoekers meteen naar de informatie die ze zoeken, waardoor ook de kans vergroot dat ze jou contacteren.

Ook voor blogs en mailings

Wij schrijven niet alleen scherpe webteksten zodat jouw site in Google teruggevonden wordt, je kan ook beroep doen op onze seo-copywriter voor het schrijven van blogberichten , persartikels, e-books of teksten voor je mailings.

Wens je ook doeltreffende webteksten te laten schrijven? Contacteer ons