Websites die maximaal renderen

Een uitmuntende website is veel meer dan een aantrekkelijk design. Wij zetten ons gespecialiseerd multidisciplinair team in om je nieuwe website te laten scoren bij potentiële klanten. Onze aanpak? Een website maken die gebruiksvriendelijk én doelgericht is voor je bezoekers én die snel wordt teruggevonden in Google. Daar draait het om!

Hoe bouwen wij jouw website?

1. Beginnen bij het begin: de inhoud

Veel websitebouwers starten met een fraai design en beschouwen de inhoud als opvulsel. Totaal fout! Uiteindelijk zijn het de teksten die je website doen scoren in Google en die bezoekers overtuigen om jou te contacteren voor meer informatie. Bovendien is het de juiste menustructuur die garandeert dat bezoekers meteen vinden wat ze zoeken.

Daarom starten onze websiteprojecten eerst met het bepalen van de internetstrategie. Op basis hiervan tekenen we in onderling overleg de juiste menustructuur (informatiearchitectuur) uit. Vervolgens gaan we aan de slag met het schrijven van Googlevriendelijke teksten. Jij vertelt en onze seo-copywriter vertaalt de inhoud naar doeltreffende webteksten.

2. Van inhoud naar vorm en techniek

Als de strategie en de inhoud volledig op punt staan, gaan wij aan de slag met het ontwerpen van een aantrekkelijke look & feel die meteen aanspreekt en bezoekers zonder obstakels de juiste weg wijst.

Pas als de inhoud en de vorm goed zitten, start het technische verhaal. Wij bouwen je website open source in WordPress. Dit technische platform staat garant voor websites die je zelf kan aanpassen en volledig geoptimaliseerd zijn volgens de technische eisen van Google.

3. Van lancering naar dagelijks beheer.

Na de lancering begint het verhaal pas echt. Teksten moeten up to date blijven, productpagina’s vragen om regelmatige aanpassingen, nieuws- of blogberichten moeten worden gepubliceerd,… Ook hiervoor kan je rekenen op onze totaalservice.

Geen eindpunt maar een begin.

De lancering en het dagelijks beheer van een website en webshop vormen niet het eindpunt van je online marketing, wél het begin. Een goede website evolueert en breidt ook functioneel uit volgens de behoeftes van jezelf en je potentiële klanten. Daarbij is het uiteraard ook van groot belang om de prestaties van je website op te volgen via Google Analytics.

Op basis van een content marketing plan laten wij je website groeien met online video’s, een blog, SEO-geoptimaliseerde landingspagina’s, vlogs, podcasts, infographics, ebooks, …

Interesse in een website die extra omzet genereert? Contacteer ons