Webshops die verkopen

Los van de producten steunt elke succesvolle webshop op een aantal onmisbare ingrediënten. Wij bouwen gebruiksvriendelijke webshops die hoog scoren in Google.

Gebruiksvriendelijk voor jouw klanten

Wij bouwen jouw webshop met het wereldwijd gebruikte technische platform WooCommerce. Dit platform laat toe om – volledig op maat van jouw wensen en verlangens – een webshop te creëren die aantrekkelijk oogt én gebruiksvriendelijk is:

Eenvoudig te beheren

Onze webshops zijn niet alleen gebruiksvriendelijk voor je klanten, het beheer ervan is kinderspel. Achter de schermen krijg je alle tools in handen om je webshop efficiënt te runnen. Van stockbewaking over facturatie tot en met verzending. Je krijgt m.a.w. een totaaloplossing aangereikt.

Goed vindbaar in Google

Om veel potentiële klanten over de vloer te krijgen, moet je webshop in Google op hoge posities teruggevonden worden voor relevante producten. Onze webshops zijn technisch geoptimaliseerd voor Google. Zo bevat elke productpagina de mogelijkheid voor uitgebreide beschrijvingen. Daarnaast bieden we verschillende mogelijkheden om de aantrekkingskracht van je webshop te verhogen voor Google:

Interesse in een webshop die je verkoop stimuleert en gemakkelijk te beheren is? Contacteer ons