Adverteren in Google Adwords

1. Je bent volledig vrij.

In tegenstelling tot vele andere online marketingbureaus ben je bij ons volledig vrij. Zo maken we in jouw naam een Google-account aan en betaal je de advertentiekosten rechtstreeks aan Google. Dit heeft als grote voordeel voor jou dat wij je nooit zullen gijzelen.

Als je ooit verkiest om met een ander online marketingbureau in zee te gaan, dan behoud je als accounteigenaar alle historische data. Voor de prestaties die wij leveren, betaal je een eenmalige set-up en een maandelijkse onderhoudsfee.

2. Alles begint met de juiste briefing.

3. We zetten je campagne op.

We zetten de volledige Google Adwords-campagne op. Dit betekent dat we de verschillende campagnes en advertentiegroepen inrichten, de bijhorende advertentieteksten, zoektermen en uitsluitingswoorden bedenken.

4. Elke maand evalueren en bijsturen.

We monitoren voortdurend het rendement van jouw advertentiecampagne. Welke advertenties leiden tot leads? Welke advertenties zetten aan tot doorklikken? Met behulp van verschillende advertentieversies voeren we A/B-testen uit en optimaliseren we stelselmatig je advertentiecampagne.

Je ontvangt maandelijks een helder rapport met de nodige aanbevelingen voor de komende maanden. Aangezien we voor deze advertenties werken met een ‘manuele’ biedingsprijs die we voortdurend bijsturen, betaal je bij ons de meest marktconforme en toepasselijke cost per click (cpc).

Interesse om te adverteren in Google? Contacteer ons