Portrait Studios

Portrait Studios is een uitblinker in fotografie, met specialisatie in baby- en kinderfotografie. Het bloeiende bedrijf telt vandaag zowel verschillende mobiele als vaste fotostudio’s, verspreid over heel België. Met creatieve, verrassende en speelse foto’s, leggen ze belangrijke momenten in het leven van jou en je gezin op beeld vast.

Bekijk hier hoe Stijn Van Rompaey van Portrait Studios de samenwerking met The Online Nut Company ervaart.

Wat we doen voor Portrait Studios:

  • Informatie-architectuur en het schrijven van webteksten
  • Content Marketing
  • Google Analytics consultancy

Content Marketing

We creëren de juiste content, voor het juiste doelpubliek, voor het juiste platform en geven zo een gezicht aan Portrait Studios.

Content is king

We zorgen voor afwisselende inhoud en verspreiden deze via verschillende kanalen, om zo een maximum aan bereik te kunnen genereren. We gaan actief aan de slag met Facebook marketing, vloggen, bloggen, het schrijven en stylen van e-books, het opnemen van podcasts en het opstellen en versturen van e-mailings.

Klanten in de kijker

We zetten sterk in op videomarketing, om zo op een dynamische manier onder de aandacht te komen van potentiële klanten. Huidige klanten fungeren als ambassadeur, wat resulteert in sterke klantenbinding.

Vloggen over je kennis

Voor Portrait Studios zetten we Stijn voor de camera om te vertellen over onderwerpen binnen zijn vakgebied en waar mensen echt iets aan hebben. Vloggen gaat sneller dan bloggen en door visueel te werken, trek je nog sneller de aandacht van mensen.

“Vroeger contacteerde niemand ons via Facebook. Nu krijgen we dagelijks berichten, klanten die bestellingen plaatsen via Facebook of afspraken maken via Facebook. Die campagnes werken.”

Facebook

We zorgen voor krachtige Facebookberichtgeving met een hoge interactiegraad van de doelgroep tot gevolg.

Meten is weten

De resultaten van onze marketingcampagnes worden nauwgezet bijgehouden en geanalyseerd met behulp van Google Analytics. Hierdoor wordt er voortdurend gesleuteld aan de campagnes, wat resulteert in een continue optimalisatie.

Klaar om aan de slag te gaan met jouw project? Contacteer ons