Hermans-Vermeulen

Hermans-Vermeulen is een leverancier gespecialiseerd in bouwmaterialen, gereedschappen en machines voor professionelen. Zij blinken uit in hun expertschap en de persoonlijke aanpak die ze hanteren bij de omgang met hun klanten.

Bekijk hier hoe Michel van Hermans-Vermeulen de samenwerking met The Online Nut Company ervaart.

Wat we doen voor Hermans-Vermeulen:

  • Website
  • Facebook marketing
  • Bloggen

Nieuwe website

We bouwden een nieuwe website die de expertise en de professionaliteit van Hermans-Vermeulen weerspiegelt. Zowel het wireframe, het webdesign, als sterke webteksten, namen we voor onze rekening.

“Het was leuk dat The Online Nut Company zelf met ideeën naar ons kwam. Daardoor zijn we echt tot een heel goed resultaat gekomen.”

Uniformiteit is de sleutel

We creëerden een sterk design met optimale gebruiksvriendelijkheid op elk toestel en waarbij het verhaal van Hermans-Vermeulen centraal staat ‘Alles wat je als aannemer of vakman op de werf nodig hebt’.

Facebookmarketing

Met afwisselende content, interessant én relevant voor de doelgroep, werken we dagelijks aan een interactieve Facebookpagina.

Bloggen

Voor Hermans-Vermeulen werd het duidelijk dat er nood was aan een centrale focus op duurzaam bouwen. Om het huidige klantenbestand te informeren en zich als dé leverancier bij uitstek naar voren te schuiven, wordt op regelmatige basis geblogd over de verschillende energietechnieken en de bijhorende materialen.

Klaar om aan de slag te gaan met jouw project? Contacteer ons