De juiste m/v vind je via sociale media

Traditionele – en dure – jobadvertenties in de krant verliezen aan kracht. Al te vaak blijven ze onbeantwoord of dagen er alleen maar ongeschikte kandidaten op. Met sociale media spreek je gericht de juiste profielen aan voor jouw bedrijf. The Online Nut Company begeleidt je van A tot Z bij het werven van medewerkers via sociale media. Zo werken we samen een plan uit dat via online communicatie de juiste profielen aantrekt én overtuigt.

Het blijft één van de belangrijkste kopzorgen van KMO’s die willen groeien: het vinden en aantrekken van de juiste profielen. Vacatures die maar niet ingevuld geraken, zetten een belangrijke rem op de verdere ontwikkeling van je bedrijf. Ook duurbetaalde bureaus voor werving & selectie of interimbureaus brengen zelden soelaas, om nog maar te zwijgen over het weggooide geld voor krantenadvertenties.

Sociale media optimaal benutten

Sociale media bieden talrijke opportuniteiten om de juiste profielen te zoeken. Dankzij onze uitgebreide kennis en expertise schakelen wij sociale media als Facebook en LinkedIn op de juiste manieren in. Daarbij gaan we veel verder dan een algemene betalende advertentie. Op sociale media is het mogelijk om je advertentie zeer gericht onder de aandacht te brengen van specifieke doelgroepen, functies, regio’s,…

Wat dacht je bovendien van een sprekende online wervingsvideo? Onze creativiteit kent geen grenzen om jou online als aantrekkelijke werkgever te presenteren. Je staat gegarandeerd versteld van de talrijke reacties.

Vacaturepagina op je site

Uiteraard denken we niet alleen aan postings en berichten op sociale media, ook de vacaturepagina op je website nemen we stevig onder handen. Ook in tijden waarin je geen specifieke vacatures hebt, moet deze pagina geïnteresseerden overtuigen om hun CV door te sturen. Zo bouw je een databank op met interessante profielen. Wanneer je dan toch een nieuwe medewerker nodig hebt, dan heb je meteen een mooi lijstje met mogelijke kandidaten.

Wil jij sociale media inzetten om nieuw personeel aan te trekken? Contacteer ons