Kwalitatieve linkbuilding werkt!

De ranking van jouw website in Google wordt niet alleen bepaald door je website of webshop zelf, ook de zogeheten ‘inkomende links’ (andere websites die verwijzen naar je site) hebben een aanzienlijke impact. Het verzamelen van kwaliteitsvolle links vormt dan ook een belangrijk element binnen jouw strategie voor online marketing. Ook hiervoor kan je beroep doen op The Online Nut Company.

‘Slechte’ manieren

Links verkrijgen naar je website kan op verschillende manieren. Zo bestaan er ‘slechte’ manieren, met name het gewoonweg kopen van links. Gelukkig heeft Google deze misleidende praktijken snel door en straft het hiervoor websites eerder af dan hen hiervoor te belonen.

‘Goede’ manieren

De andere ‘goede’ manier om links naar je website te verkrijgen, verloopt via content marketing. Het principe is hier dat je door het verspreiden van bijvoorbeeld kwalitatieve teksten, persberichten, whitepapers en blogberichten interesse opwekt bij relevante, kwaliteitsvolle websites waarna zij jou de moeite waard achten om naartoe te linken. The Online Nut Company biedt op dit vlak een totaalservice:

1. Waar zijn er ‘linkmogelijkheden’?

In een eerste fase gaan we op zoek naar relevante websites die zelf een goede quotering van Google gekregen hebben en waar er linkmogelijkheden bestaan. Vervolgens onderzoeken we hoe het verkrijgen van een link mogelijk is.

2. Kwaliteitsvolle inhoud uitwerken

In een tweede fase gaan we aan de slag met het uitwerken van kwalitatieve teksten waarin een link naar jouw website op een natuurlijke manier verwerkt zit. Deze teksten worden aangeboden aan de geselecteerde websites.

Interesse in de mogelijkheden van kwalitatieve linkbuilding? Contacteer ons