Wij delen onze expertise…

Wij doen niets liever dan onze kennis en expertise delen. Dit gebeurt niet alleen via onze dienstverleningen, The Online Nut Company biedt je ook een brede waaier aan van opleidingen binnen ons vakgebied van online marketing. We schotelen je geen dikke theoretische cursussen voor, wél mag je rekenen op een hands-on aanpak met tal van bruikbare en meteen toepasbare tips & trics voor jouw bedrijf. Bovendien is The Online Nut Company erkend dienstverlener voor de KMO-portefeuille, waardoor je onder bepaalde voorwaarden tot maar liefst 40% krijgt terugbetaald van je opleiding. Schrijf je in voor onze open opleidingskalender of kies voor een opleiding op maat binnen jouw bedrijf.

Ons opleidingsaanbod evolueert voortdurend. Daarbij spelen we gericht in op de actuele noden die we voelen bij onze klanten. Facebook voor specifieke doelgroepen, hoe de prestaties van je website beoordelen met Google Analytics, hoe schrijven voor het web, hoe klanten werven zonder te verkopen, je netwerk uitbreiden met LinkedIn,…? Het zijn maar enkele van de talrijke concrete onderwerpen waarover wij opleidingen aanbieden.

Er zijn momenteel geen opleidingen gepland.

40% korting op deze dienstverlening?
The Online Nut Company is een erkende dienstverlener voor de KMO-portefeuille. Dit betekent dat je onder bepaalde voorwaarden tot maar liefst 40% krijgt terugbetaald van deze dienstverlening of opleiding.
Contacteer ons hier voor een vrijblijvende bespreking van je behoeftes.Contacteer ons