Wandel mee met onze “Netwalk”

Inspirerende en open gesprekken met collega-ondernemers tijdens een maandelijkse natuurwandeling

Meer info

Traditioneel netwerken is in de huidige situatie vaak geen optie meer. Daarom nodigt zaakvoerder Charlotte je graag uit voor onze maandelijkse Netwalk, een veilige en verfrissende manier om te connecteren met collega-ondernemers.

Verwacht je meer van netwerking dan een oppervlakkige ontmoeting? Wil je écht kennismaken met andere ondernemers? Hoor je niet alleen graag de successen, maar sta je ook open voor de struikelblokken en uitdagingen van anderen? Ben je bovendien bereid om open te praten over je eigen visie en ervaringen? En last but nog least… Hou je van een stevige en gezonde wandeling in een prachtig natuurgebied? Neem dan deel aan onze gratis maandelijkse Netwalk.

 

Wanneer?

  • Vrijdag 18 december 2020

Netwalk is…

… een gratis natuurwandeling van zo’n 10 kilometer in Herentals.

… een waardevol netwerk- en klankbordmoment met collega-ondernemers

… de ideale manier om even afstand te nemen van de dagelijkse gang van zaken.

… gezond, onspannend, inspirerend en verrijkend.

… veilig, in beperkte groep en met voldoende afstand.

Netwalk praktisch

Voor wie? Kempense ondernemers, bedrijfsleiders en CEO’s.

Prijs? Deelname is gratis.

Hoe? Graag vooraf inschrijven via www.tonc.be/events/netwalk-herentals of een mailtje naar netwalk@tonc.be. Zo weten we op wie te wachten voor de start.

Waar? Vertrek in de Olympiadelaan 1 te Herentals (rondpunt, vlak over de spoorweg komende vanuit Herentals centrum). Parkeren kan vlakbij.

Uur? Samenkomst om 9 uur, vertrek om 9.15 uur. Einde wandeling om 11 à 11.15 uur.

Over Charlotte

Charlotte Cools richtte in 2011 The Online Nut Company op met een belofte aan zichzelf en aan al haar toekomstige klanten: vanuit een oprechte betrokkenheid naar de klant online marketing deskundig en succesvol inzetten. Met The Online Nut Company helpen Charlotte en haar team bedrijven vandaag aan leads, klanten en ambassadeurs. Tal van bedrijven genereren vandaag meer én betere business dankzij een samenwerking die zich onderscheidt door voor de klant steeds de beste oplossing te willen realiseren.