Birte doet een boekje open over

Visual Facilitation: ‘De impact van beelden’
Meer info

Goede visuele content helpt je boodschap  te versterken en blijft ook beter hangen bij mensen. Onze hersenen verwerken beelden namelijk veel sneller dan tekst. Cijfers wijzen uit dat 86% van de mensen een boodschap sneller begrijpt én onthoudt als deze ondersteund wordt door beelden. Bij 40% van de mensen lokken beelden ook sneller én meer reactie uit. Denk bijvoorbeeld aan sociale media waarbij berichten met beelden vaak veel populairder zijn dan andere en bijgevolg ook  vaker worden geliked en gedeeld.  

Ook jij kan beelden voor jou laten werken en zo je verkoopsverhaalbedrijfsgeschiedenis, missie/visie/waarden, meetings, opleidingen, … beklijvend, memorabel en interactief  maken. Exact om die reden organiseren wij een infoavond rond Visual Facilitation.

Tijdens deze sessie komen volgende onderdelen uitgebreid aan bod:

Waarom werkt het visualiseren van een verhaal?

Hoe, waar en wanneer kan je het toepassen?

Hoe zet je jouw verhaal kracht bij door het gebruik van beelden?

Hoe belangrijk is het uitwerken van een eigen visuele stijl

Wat zijn de uitdagingen en de valkuilen van het gebruik van beelden?

Hoe verhouden beelden en digitalisering zich t.o.v mekaar?

De antwoorden op bovenstaande vragen worden op een inspirerende manier gebracht door Birte Kooken – zaakvoerder van reBoot. Zij reikt jou graag de hand om ook jouw verhaal visueler en krachtiger te maken.  Claim snel jouw plaatsje, want de plaatsen zijn beperkt!

Praktische info samengevat

Datum: donderdag 26 september

Aanvang: 19u

Voorzien einde: 20u00 – netwerk moment achteraf

Locatie: The Online Nut Company – Toekomstlaan 7 – Herentals

Aantal personen: maximum 25 personen

Spreker: Birte Kooken – Zaakvoerder reBoot

Over de spreker

Birte heeft 15 jaar ervaring als HR- professional, volgde een Postgraduaat Bedrijfskunde en behaalde een Aggregaat in het lesgeven. Vandaag begeleidt ze als gecertificeerd coach en trainer organisaties op vlak van teamontwikkeling, leiderschap en competentie-management. Visueel werken is haar tweede natuur, waarbij ze met de stift in de hand sneller, directer en duidelijker samen met een team op inzichten botst. Met haar bedrijf ReBoot helpt ze teams om inzichten te krijgen dankzij het gebruik van beelden / tekeningen die zij on the spot uitwerkt.