Zeg het met heldere beelden

Niet iedereen leest graag teksten. Voor die mensen biedt een infografiek een prachtig alternatief. Een infografiek is perfect om een complex verhaal overzichtelijk en krachtig te presenteren, een stappenplan in kaart te brengen of verschillende oplossingen met mekaar te vergelijken.

Dezelfde informatie op zoveel mogelijk verschillende manieren ter beschikking stellen, vormt één van de centrale principes van content marketing. Sommige mensen houden van geschreven boodschappen, anderen worden meer aangesproken door auditieve boodschappen. Een derde groep van mensen houden van bewegende beelden.

Naast het schrijven van teksten in een blog, het opnemen van online video of het maken van een podcast, biedt een infografiek heel wat mogelijkheden.

Waarvoor leent een infografiek zich?

Bij een infografiek stel je een verhaal op een grafische, visuele manier voor. Vrijwel alles valt te vertalen naar een infografiek: een overzicht van jouw producten of diensten, jouw werkwijze of stappenplan, de handleiding van een product of dienst, jouw bedrijfsstrategie voor de toekomst,…

Wij bieden een complete service voor het maken en verspreiden van infografieken. Infografieken worden bovendien bijzonder graag gedeeld op sociale media, wat je online marketing extra ondersteunt.

Wil jij een infografiek voor jouw bedrijf? Contacteer ons