Deel je kennis en win nieuwe klanten

Ongetwijfeld bezit jij persoonlijk heel wat kennis over je vakgebied. Kennis die jouw potentiële klanten interesseert en hen verleidt tot een bezoek aan jouw blog of website. Daarnaast bestaan er ongetwijfeld heel wat raakvlakken tussen je business en de interessegebieden van je (potentiële) klanten. Wij ondersteunen je bij het opzetten en beheren van een succesvolle blog.

Hoe helpt bloggen je bij het binnenhalen van nieuwe klanten?

Vergroot je zichtbaarheid in Google

Een blog bestaat uit actuele teksten over een onderwerp uit jouw vakgebied. Dit kan gaan om nieuwe ontwikkelingen of gebeurtenissen, tips, weetjes, je persoonlijke mening, een aangereikte oplossing, … In deze teksten komen de trefwoorden en trefwoordencombinaties voor waarop je wilt teruggevonden worden in Google en waarop mensen effectief zoeken. Dankzij de teksten op je blog scoort je website hoger in Google én trek je meer potentiële klanten aan. Je kan bloggen over vrijwel elk onderwerp, ook als het om eerder technische zaken gaat.

Creëer een reputatie van deskundigheid

Een bedrijf dat interessante en aansprekende blogberichten publiceert, creëert voor zichzelf een reputatie van deskundigheid. Je deelt je kennis en reikt de hand, wat meteen ook de aantrekkelijkheid van je bedrijf vergroot en het vertrouwen doet stijgen.

Laat anderen voor jou promotie maken

Mensen die je blogberichten een meerwaarde vinden, delen deze met kennissen, collega’s en vrienden. Via sociale media leiden je blogberichten een eigen leven. Prima, want dat zorgt op zijn beurt tot hoger scoren in Google én meer potentiële klanten die jouw bedrijf leren kennen.

Bloggen? ‘Geen tijd voor!’

Een blog beheren en uitbouwen vraagt maandelijks het nodige engagement en de bijhorende tijdsinvestering. Geen probleem, dan bloggen wij toch gewoon voor jou! Op basis van het content marketing plan, bepalen we samen de onderwerpen. Jij levert basisinformatie aan of neemt even de tijd voor een telefonisch interview. Wij schrijven en publiceren vervolgens de blogberichten.

Interesse in een blog om je klantenbestand te verruimen? Contacteer ons